FAQ

Log ind og platforme

Vi har samlet de mest hyppige spørgsmål vedr. log ind og platforme her

Jeg har glemt kode, hvordan får jeg en ny?

Kan du ikke længere logge ind på dine platforme? Ingen bekymringer. Du kan nulstille din adgangskode og lave en ny her.

Hvad skal jeg logge ind med?

Som udgangspunkt skal du logge ind med din email og din adgangskode. Der vil dog være nogle ældre konti som skal logge ind med et brugernavn i stedet, som består af en række tal.

FAQ

Abonnement og fakturering

Vi har samlet de mest hyppige spørgsmål vedr. abonnement og fakturering her

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan nemt og hurtigt opsige dit abonnement på mit.metatrak.dk. Her finder du din kontrakt under “Mine kontrakter” og går ind på denne. Ude til højre har du muligheden for at opsige til udløbsdato eller opsige med det samme. Du er også velkommen til at kontakte os på mail for opsigelse.

Hvordan bliver mit abonnement fornyet?

Hos Meta Trak Danmark er abonnementer løbene, og vil som standard blive fornyet automatisk. 14 dage før abonnementet bliver fornyet, modtager du en mail med information om dette. 8 dage før abonnementet fornyes modtager du en faktura på fornyelsen.

Mit abonnement skal ikke fornyes automatisk. Hvordan fjerner jeg dette?

Du kan nemt og hurtigt fjerne automatisk fornyelse af dit abonnement på mit.metatrak.dk. Her finder du din kontrakt under “Mine kontrakter” og går ind på denne. I højre side under abonnement, kan du fjerne fluebenet i automatik fornyelse.

Manualer og vejledninger
Fil
Filnavn
Størrelse
pdf
Manual
Meta Trak Fleet App – Quickguide
280 KB

Kurv (0)

Din kurv er tom

Subtotal
0,00 kr.
Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig 👋

Telemarken 3A

5600 Faaborg

  Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigst muligt ⏱️

  Såfremt du ikke kan vente kan du ringe til os på: +45 62617755

  Rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe dig og rådgive dig om hvilket produkt du skal have

   Prismatch

   Vi har prismatch på alle vores produkter. Se mere her

    Indhent pris