Produktbeskrivelse

VL512 OBD GPS tracker

VL512 er en 4G OBDII-tracker, der er specielt designet til brug i køretøjer. Med sin kompakte størrelse og OBD-port er denne enhed nem at installere i stort set enhver personbil og er ideel til flådestyring. LTE-kommunikation med GSM (2G) fallback sikrer en stabil forbindelse i næsten alle tilfælde, og GPS+BDS-positioneringssystemet giver en mere præcis positioneringsmulighed, som hjælper dig med at holde dig informeret om din flådes placering eller tilstand. Det fortæller dig præcis, hvor dine køretøjer har været, hvor de er på vej hen, og hvor hurtigt de kører.

GPS tracker med abonnement

Alt efter hvilket af vores abonnementer du vælger, åbner VL512 op for et hav af funktioner. Du får adgang til live tracking, som fortæller dig, hvor dit køretøj befinder sig netop nu. Derudover kan du få adgang til funktioner som geofence oversigt, og du kan bestemme områder som dit køretøj ikke må kører udenfor eller ind i, uden at sende dig en besked, kørselsscore, elektronisk kørebog, flådestyring, historik og mere.

Med GPS trackeren i din bil, får du større kontrol over dit køretøj uanset hvor du befinder dig, og med et MetaTrak Plus abonnement kan du derudover holde dig opdateret omkring din bils status, bevægelser og andre funktioner. Læs mere om vores abonnementer.

Virksomhedsbrug

Skal du bruge et sporingsystem til din virksomhed, er VL512 ideel at installere i virksomhedens køretøjer. Med vores GPS tracker og tilpassede flådestyringsystem, får du et hav af funktioner til nogle af markedets skarpeste priser. Læs mere om flådestyring.

Køb VL512 hos os

Vi er officiel forhandler af VL512 OBD GPS tracker og tilbyder autoriseret montering samt abonnementer, der passer til dit behov behov.

Downloads
Fil
Filnavn
Størrelse
pdf
Installations manual
Installationsvejledning
132 KB

Relaterede produkter

MST36
T.36 – Pulsar Asset Tracker
2.249,00 kr. inkl. moms

Kurv (0)

Din kurv er tom

Subtotal
0,00 kr.
Kontakt

Kontakt os hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig 👋

Telemarken 3A

5600 Faaborg

    Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigst muligt ⏱️

    Såfremt du ikke kan vente kan du ringe til os på: +45 62617755

    Rådgivning

    Vi står altid klar til at hjælpe dig og rådgive dig om hvilket produkt du skal have

      Prismatch

      Vi har prismatch på alle vores produkter. Se mere her

        Indhent pris